IN GESPREK MET... / OP PAD MET...

TIP ONS!

Ben jij of ken jij iemand die graag binnenkort met Rob in digitaal gesprek gaat, of over een tijd weer bij Rob in de auto wil stappen voor Op pad met…? Laat het ons dan weten via het onderstaande formulier!

In gesprek met... / Op pad met...

15 + 4 =

#20 In gesprek met…

Tessa Maessen (Attractiepark Toverland)

Rob gaat In gesprek met… Tessa Maessen. Tessa is communicatiemanager van Attractiepark Toverland. Ook voor de vrijetijdssector was de coronatijd een lastige periode. Hoe heeft Toverland deze tijd beleefd en welke kansen hebben zij gezien en aangegrepen? Rob bespreekt het met Tessa.

#19 In gesprek met…

Ruud Lenssen (Dorpentour/Wei)

Rob gaat In gesprek met… Ruud Lenssen. Documentairemaker Ruud maakte de film ‘Wei’ over zijn dementerende vader en zijn moeder die de mantelzorg op zich nam. Deze docu zal tijdens het nieuwe project Dorpentour vertoond worden in verschillende dorpen in Horst en Venray. Ruud hoopt hiermee op een laagdrempelige manier dementie bespreekbaar te maken.

#18 In gesprek met…

Stefan Vissers (Spaarwonen)

Rob gaat In gesprek met… Stefan Vissers van het project Spaarwonen. Met dit project hoopt Stefan te kunnen bereiken dat er meer jongeren na hun studie in onze regio blijven wonen en werken. Wat het project Spaarwonen precies inhoudt? Rob bespreekt het met Stefan.

#17 In gesprek met…

Roel Kousemaker (SportZenter Resilience)

Rob gaat In gesprek met… Roel Kousemaker van SportZenter Resilience. De afgelopen weken zijn sportscholen natuurlijk veel in het nieuws geweest. Ook zij moesten noodgedwongen hun deuren sluiten en het was onzeker wanneer deze weer open mochten. Maar sinds vorige week zijn ze weer open! Hoe heeft Roel de afgelopen periode beleefd en hoe verwacht hij dat de toekomst eruit gaat zien?

#16 In gesprek met…

Angelique Jansen en Pim Rohenkohl (Rabobank)

Rob gaat digitaal in gesprek met Pim Rohenkohl en Angelique Jansen. Pim en Angelique verlaten beiden na jarenlang werk als programmamanager en directievoorzitter de Rabobank. Ze waren allebei nauw betrokken bij Samen voor de Gezondste Regio 2025. Hoe is deze maatschappelijke agenda ontstaan en welke doelen zijn er al bereikt?

#15 In gesprek met…

Marion Huijs (Naoberzorg Swolgen)

Vandaag gaat Rob digitaal in gesprek met… Marion Huijs. Marion is nauw betrokken bij het dorpsinitiatief Naoberzorg Swolgen. Zij zoeken vrijwilligers en hulpvragers en maken hier een match tussen en begeleiden deze samenwerking. Rob bespreekt hier alles over met Marion.

#14 In gesprek met…

Remy Kreutz (Stichting Ik Begin)

Vandaag gaat Rob digitaal in gesprek met… Remy Kreutz van stichting “Ik begin”. Samen met Ger Geurts heeft Remy deze stichting opgericht. Stichting “Ik begin” is het centraal punt in onze regio voor persoonlijk herstel. Het is het schakelpunt tussen thuiszitten en gaan beginnen. Hoe heeft hun aanbod er tijdens de coronacrisis uitgezien? Rob bespreekt het met Remy.

#13 In gesprek met…

Irma en Caroline (Week van de Jonge Mantelzorger)

Vandaag gaat Rob digitaal in gesprek met… Irma Versteegen en Caroline Keizer. Irma en Caroline zijn jongerenwerkers bij Synthese. Daar komen zij ook veel in contact met jonge mantelzorgers. En dit zijn er in onze regio meer dan je denkt! Irma en Caroline ondersteunen ze en zetten ze binnenkort in het zonnetje.

#12 In gesprek met…

Thijs Rutten (Funpop)

Vandaag gaat Rob digitaal in gesprek met… Thijs Rutten. Thijs is de voorzitter van van Funpop, het festival dat jaarlijks in Horst wordt gehouden. Dit muziekfestival is bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking, hun begeleiders, familie, vrienden en andere geïnteresseerden. Net als alle andere festivals kan Funpop helaas dit jaar niet doorgaan. Rob spreekt hierover met Thijs.

#11 In gesprek met…

Anne en Roy (Café Integracja)

Vandaag gaat Rob digitaal in gesprek met… Anne Thielen en Roy Bouten. Rob bespreekt met deze wethouders van Horst aan de Maas en Venray welke invloed de coronacrisis heeft op het welzijn van arbeidsmigranten in onze regio. Lees nu meer over het project Café Integracja.

#10 In gesprek met…

Josephine en Geert (AgroLeeft)

Vandaag gaat Rob digitaal in gesprek met… Josephine Maranus en Geert Keijsers. Josephine en Geert zijn projectleider en projectcoördinator van AgroLeeft. Dit project is een samenwerking tussen het groene beroepsonderwijs en het bedrijfsleven in onze regio. Josephine en Geert vertellen hoe het beroepsonderwijs er in deze tijd uitziet en welke plannen AgroLeeft voor de toekomst heeft. Lees nu meer over het project AgroLeeft.

#9 In gesprek met…

Jan Jenneskens (Gezondste Regio 2025)

In deze aflevering gaat Rob in gesprek met… Jan Jenneskens. Jan is gezondheidsmaker van Gezondste Regio 2025. Rob bespreekt met Jan wat het verschil is tussen Gezondste Regio 2025 en Samen voor de Gezondste Regio 2025, en hoe deze elkaar versterken.

#8 In gesprek met…

Patrick en Bart (Innovatielab & Open Brains)

Rob van Lieshout gaat In gesprek met… Patrick Craenmehr en Bart Verlegh. Een tijd terug hebben het Innovatielab en Open Brains de handen ineen geslagen en zijn samen verder gegaan. Hoe ziet deze ontwikkeling eruit en wat betekent dit voor de innovatie in onze regio? Rob bespreekt het met Patrick en Bart. Lees nu meer over de samenwerking, het Innovatielab of meld je aan voor Open Brains.

#7 In gesprek met…

Klaas en Dominique (Studeren in coronatijd)

Vandaag gaat Rob In gesprek met… Dominique Hazeleger en Klaas Manders. Klaas en Dominique zijn beiden student en hebben in deze coronatijd hun drukke studentenleven in moeten ruilen voor thuisstudie met weinig sociale contacten. Hoe gaat dit hun af? Rob bespreekt het met ze in In gesprek met…

#6 In gesprek met…

Judith Lemmen (Logeerhuis Kapstok)

Rob gaat digitaal In gesprek met… Judith Lemmen. Judith is logeerhuismanager bij Logeerhuis Kapstok. Zij ondersteunen mantelzorgers door degene waarvoor gezorgd wordt, bij Logeerhuis Kapstok te laten logeren. Zo worden alle taken die de mantelzorger thuis vervult overgenomen en kan de mantelzorger even op adem komen. Vanwege de coronacrisis heeft het Logeerhuis tijdelijk noodgedwongen de deuren moeten sluiten. Rob gaat hierover met Judith in gesprek.

Lees nu meer wat Samen voor de Gezondste Regio betekent voor mantelzorgers in onze regio.

#5 In gesprek met…

Bas en Willy (Jonge Bestuurders met Trots)

Vandaag gaat Rob In gesprek met… Bas Janssen en Willy Hubers. Bas is voorzitter van Hovoc en Willy is betrokken bij SV Ysselsteyn en Jera on Air. Rob bespreekt met hun welke invloed de coronacrisis heeft op het verenigingsleven in onze regio. Lees nu meer over wat wij doen voor verenigingen in onze regio.

#4 In gesprek met…

Peter van Osch (Agrariër in coronatijd)

Rob gaat digitaal In gesprek met… Peter van Osch. Peter is eigenaar van P. v. Osch Groenteproducties. Rob bespreekt met Peter wat deze tijd, die in het teken staat van het coronavirus, betekent voor de tuinbouw en arbeidsmigranten. Lees nu meer wat Samen voor de Gezondste Regio betekent voor Food & Agri in onze regio.

#3 In gesprek met…

Mieke Cruijsberg (Samen tegen Eenzaamheid)

Rob gaat digitaal In gesprek met… Mieke Cruijsberg. Mieke is nauw betrokken bij het project Samen tegen Eenzaamheid van Samen voor de Gezondste Regio 2025. Rob spreekt met haar waarom eenzaamheid juist in deze tijd zo’n belangrijk onderwerp is. 

#2 In gesprek met…

Ellie en Twan (Ondernemen in coronatijd)

Rob gaat digitaal In gesprek met… Ellie Thijssen van KUIF Conceptstore en Twan van Bussel van Gastrobar Tof. Met welke creatieve ideeën komen ondernemers om het hoofd boven water te houden in deze gekke tijd?  Rob praat erover met Ellie en Twan in In gesprek met…
Lees nu meer over wat Samen voor de Gezondste Regio 2025 doet om ondernemers te helpen groeien.

#1 In gesprek met…

Tanja en Nicolay (Oprichters coronahulp Facebookpagina’s)

Rob gaat digitaal In gesprek met… Tanja Swaghoven van de Facebookgroep “Help elkaar ivm het Corona virus Venray” en Nicolay van Kempen van de Facebookgroep “Coronahulp Horst aan de Maas”. Door deze groepen op te richten zorgen zij ervoor dat in de tijd van het coronavirus mensen met sociale vragen en aanbod met elkaar verbonden worden.

#7 Op pad met…

Pim Rohenkohl

In deze aflevering van Op pad met… stapt Pim Rohenkohl in bij Rob. Pim is programmamanager van Samen voor de Gezondste Regio 2025. Benieuwd wat dat precies inhoudt? Kijk dan nu aflevering 7 van Op pad met…

#6 Op pad met…

Adri van de Kreeke

In deze aflevering van Op pad met… stapt Adri van de Kreeke in bij Rob. Adri is kartrekker van het project Langer Thuis met Technologie. Bekijk nu de zesde aflevering van Op pad met… en lees nu meer over het project Langer Thuis met Technologie.

#5 Op pad met…

Prins Jeroen I

In deze aflevering van Op pad met… stapt er wel een héle speciale gast in bij Rob. Namelijk Prins Jeroen I van De Piëlhaas Venray. In deze speciale afgelevering bespreken Rob en Jeroen wat er nou precies zo ‘gezond’ is aan carnaval.

#4 Op pad met…

Damian Kaminski

 In deze aflevering van Op pad met… stapt Damian Kaminski in bij Rob. Damian organiseert mee aan Café Integracja. Hiermee maakt hij het voor (Poolse) arbeidsmigranten makkelijker om te integreren in Nederland. Lees nu meer over het project Café Integracja.

#3 Op pad met…

Karlijn Versteegen

In deze aflevering van Op pad met… stapt Karlijn Versteegen in bij Rob. Karlijn houdt zich, samen met andere betrokkenen, bezig hoe eenzaamheid in onze regio verkleind kan worden. Lees nu meer over het project Samen tegen Eenzaamheid.

#2 Op pad met…

Ron van den Bekerom

In deze aflevering van Op pad met… stapt Ron van den Bekerom in bij Rob. Ron heeft zijn bestuursfunctie bij voetbalclub VVV Venlo te danken aan zijn jonge bestuurderscarrière bij RKSV Wittenhorst. Hij hoopt met zijn verhaal andere jongeren te inspireren om ook bestuurder te worden. Lees nu meer over het project (Toekomstig) Bestuurder met Trots.

#1 Op pad met…

Mirjam Hoogland

In de eerste editie van Op pad met… stapt Mirjam Hoogland in bij Rob. Mirjam is mantelzorgmakelaar en ontlast mantelzorgers van allerlei regeltaken. Daarbij is ze kartrekker van het project het Mantelzorgersplatform. Bekijk nu de eerste aflevering!